személy szállítás, reptéri transzfer logó

Önnek is jár a kényelem, autót sofőrrel béreljen!

+36-20-960-8005

Reptéri transzfer már 3750 Ft-tól!

További információk az Áraink menüpontban találhatók. Rejtett költségek nélkül!

Rendelésfelvétel, ügyfélszolgálat : 08.00-20.00-ig

Reptéri transzfer szolgáltatásunk keretében csak Ön és családja, ismerősei utaznak velünk. Az Önök kényelmének érdekében nem szervezünk gyűjtőfuvarokat, tehát idegenekkel nem kell együtt utaznia!

A tökéletes reptéri transzfer gyors, kényelmes és kedvező árú.

Ne keressen tovább, nálunk mindezt egy helyen megtalálja! Egy repülőút előtt mindig komoly kérdés a reptérre utazás megszervezése. Legyen tömegközlekedés? Válasszuk a saját autót? Kérjünk meg egy ismerőst, hogy fuvarozzon?

Reptéri transzfer személyre szabva

Vállalatunk a legkényelmesebb megoldást nyújtja Önnek, legyen szó akár egyedi fuvarozásról, akár csoportok szállításáról. Szakértő, tapasztalt sofőrjeinkkel minden reptéri transzfer zökkenőmentes lehet, legyen szó akár a budapesti, a bécsi vagy éppen a pozsonyi reptérről induló járatról!

Bécsi reptéri transzfer továbbra is akciós áron!

 

Pesti oldalról  a Reptéri transzfer csak 3750 Ft/út-tól(4főig)!

Az ország minden pontjáról kényelmesen, biztonságosan 

Hasonlóan egységes tarifával dolgozunk az ország minden pontján, a díjszabási táblázatunkban /Áraink menüpont/ megtalálható tarifák az adott térségen belül változatlanok. Kényelmes és biztonságos szolgáltatásunk a garancia arra, hogy Ön időben érkezzen a reptérre.

Minden megrendelés esetén a végső egyeztetés telefonon keresztül történik. Ezen a ponton olyan fontos kérdések is szóba kerülnek, hogy az utazó személy vagy csoport milyen mennyiségű és mekkora poggyásszal utazik. Mindez az Ön kényelmét szolgálja, hiszen így tudjuk biztosítani, hogy a megfelelő méretű járműben mindenki kényelmesen elférjen, a poggyászokkal együtt.

Utasainknak a repülőtér Indulási szintjén biztosítjuk a kiszállást!

A Liszt Ferenc reptérre érkező repülőgép esetén  a "Terminál Parkolóban" /alsó nagy parkoló/ tudunk beszállást biztosítani kedves Utasainknak, mely a reptér bejáratától 25 m-re található.

Lépéselőnyben a tapasztalat: hogy Ön időben odaérjen!

Ezen felül szükséges a telefonos egyeztetés az indulási időpont pontosítása miatt is, hiszen reptéri transzfer szolgáltatásunkat az Ön repülőjáratához igazítjuk, tapasztalt szakembereink pedig kiszámítják Önnek, hogy mikor érdemes elindulni ahhoz, hogy egy esetleges nem várt esemény, például baleset, útlezárás, torlódás esetén is idejében kiérjen a kiválasztott reptérre!

Reptéri transzfer szolgáltatásunk ideális családok, csoportok számára, de tökéletes választás lehet akkor is, ha Ön egyedül utazik, hiszen kényelmesebb és olcsóbb, mintha a saját autóját parkoltatná a reptértől néhány kilométerre, a szomszéd városban.