személy szállítás, reptéri transzfer logó

Önnek is jár a kényelem, autót sofőrrel béreljen!

+36-20-960-8005

Autóbérlés sofőrrel – személyszállítás háztól-házig

Rendelésfelvétel, ügyfélszolgálat: 08.00-20.00-ig

Személyszállítás szolgáltatásunk keretében csak Ön és családja, ismerősei utaznak velünk. Az Önök kényelmének érdekében nem szervezünk gyűjtőfuvarokat, tehát idegenekkel nem kell együtt utaznia!

Utazzon kényelmesen háztól házig!

Legyen szó belföldi vagy külföldi utazásról társaságunk a legteljesebb kényelemben garantálja az utazást Önnek és családjának, barátainak, kollégáinak. Szolgáltatásunk lényege gyakorlatilag átmenet a taxiszolgáltatás és az autóbérlés között: béreljen gépjárművet sofőrrel, hogy mindenki kényelmesen utazhasson az indulástól a célig!

Szolgáltatásunk rugalmas, belföldi utazás esetén akár az utazás napján is veszünk fel megrendelést az ország bármely pontján.De érdemes legalább 12 órával korábban bejelenteni igényét! Ha teljesen biztosra szeretne menni, és előre tudja az utazás időpontját, akkor érdemes akár 4-5 nappal előre megrendelni a szolgáltatást.

 

Új utakon a személyszállítás terén

Cégünk a személyszállítás egy új formáját nyújtja Önnek: utazzon tökéletes kényelemben, háztól házig, mégis kedvező áron! Minden járművünk Budapestről indul a megrendelés helyszínére, ezért szükséges az indulás előtt minimum hat órával megrendelni szolgáltatásunkat. Budapesten belüli fuvar, reptéri transzfer esetén akár egy órán belül is a rendelkezésükre tudunk állni. A megrendelésre lehetőség van az Elérhetőségek menüpontban megtalálható kapcsolatfelvételi lehetőségek bármelyikén. Mobiltelefonos elérhetőségünk a nap bármely órájában él, visszahívás pedig akár e-mailes jelzés, akár SMS formájában kérhető. A rendelésfelvétel 08-21-ig történik, de adott esetben ezen időszakon kívül is megoldható. Kérjük, minden esetben jelezze a szállítandó poggyász mennyiségét, így teljes mértékben az Ön igényeinek megfelelő járművet tudjuk a helyszínre küldeni!

Bécsi személyszállítás és Reptéri transzfer 2016-ban továbbra is akciós árakon!

Lásson világot kényelmesen és olcsón!

Utazzon a velencei karneválra, jusson el kedvenc zenekara koncertjére Bécsbe és szórakozzon kötetlenül vagy töltse az advent vasárnapot Pozsonyban és ossza be az idejét úgy, ahogyan Önnek kényelmes: velünk mindez kedvező áron elérhető! Magyarországon belül korlátozás nélkül, illetve a környező országokba, kiemelten pedig az Európai Unió tagállamaiba a személyszállítás korlátozásmentes, sávos díjszabással, de vállaljuk hosszabb távú utak lebonyolítását is egyéni kérésre, egyedi árajánlat alapján. A szolgáltatási szerződés aláírására, illetve az árának kiegyenlítése minden esetben indulás előtt történik. Az anyagiak rendezésére lehetőség van a helyszínen indulás előtt, illetve átutalás útján néhány nappal korábban.

Szolgáltatásunk ideális választás egyéni csoportok, magánszemélyek számára éppúgy, mint saját kisbusszal nem rendelkező vállalatok esetén a munkatársak utaztatására. Szakképzett sofőrjeinkkel és kényelmes gépjárműveinkkel mindenkinek garantáltan élmény lesz az utazás.

Kis- és nagyvállalatok folyamatos megrendelés esetén további árengedményekben részesülhetnek.

 

Zafirent ÁSZF